Je bent nu hier: Home > Collectie > Behang > Nature @ Home

Nature @ Home

Met Nature @ home brengt u de natuur in uw huis. Natuurlijke wandbekleding van hout en kokosnoot schillen. Pure producten en op een eerlijke manier bewerkt.
Behang-natuurlijke-wandbekleding-pureathome.jpg

Wandbekleding die uw huis niet alleen een heel andere uitstraling geeft, maar ook een extra dimensie in uw huis brengt. De natuurlijke producten geven uw huis een ongekende look. Spannend, speels en toch heel stijlvol en gracieus. Levendig en heel verfrissend. Bovenal heel erg sfeervol. Nature @ home maakt niet alleen prachtige producten, maar biedt ook heel veel mensen werk. Dit komt doordat het materiaal zorgvuldig moet worden verwerkt. Nature@ home heeft twee bijzondere collecties. Wood4walls en Cocomosaic. Lees hieronder meer over deze collecties of kom naar onze winkel.

Nature @ Home Wood4walls
Waar resthout vaak wordt weggegooid of in de haard wordt gestopt, doet deze organisatie er hele andere dingen mee. Het resthout wordt bewerkt tot prachtige wandbekleding. Ecologisch, modern, decoratief en erg sfeervol. Met dit prachtige product krijgt u direct de neiging om kaarsjes aan te steken en weg te kruipen onder een dekentje. Een heerlijke ambiance en een behaaglijk gevoel.

Nature @ home Cocomosaic
Zoals de naam al een beetje verklapt, wordt Cocomosaic gemaakt van kokosnoot. Het behoudt zijn natuurlijke kracht, maar wordt verwerkt in mozaïektegels. Dat resulteert in een unieke wandbekleding. Het geeft uw huis een luxe uitstraling. Door het reliëf wordt het levendig en behoudt het product zijn robuuste look. Door de aardetinten zorgt het geheel voor een intieme sfeer.

Wilt u meer informatie over deze Nature @ home collecties? Bekijk ons lookbook voor meer beelden of kom naar Decorette voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Nature-at-home-wandbekleding-01.jpg

Nature-at-home-wandbekleding-03.jpg

Nature-at-home-wandbekleding-02.jpg

Bewaren