Je bent nu hier: Home > Collectie > Behang > Uni behang

Uni behang

Uni behang hoeft tegenwoordig helemaal niet meer saai te zijn! Het kan zorgen voor een rustige, maar elegante en persoonlijke uitstraling. Uni behang kan heel goed worden gebruikt in combinatie met een drukker motief.

Bij het aanbrengen van uni behang moet er na worden gedacht over het ruimtelijke effect op de kamer. Lichte kleuren laten de ruimte groter lijken terwijl donkere kleuren de kamer kleiner en knusser maken. Heeft een grote ruimte in uw huis die u wat gezelliger wilt maken? Schroom dan vooral niet om een warme, donkere kleur uit te kiezen. Rood, oranje en geel maken kamers behaaglijker. Groen en blauw zijn juist koele kleuren die een ruimte rustiger en opgeruimder laten lijken.

Structuren in uni behang
Misschien moet u bij uni behang meteen denken aan het gladde behangpapier. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten reliëf terug te vinden in het behang. Hierdoor kunt u deze ook prima gebruiken op een minder gladde muur. Een van de meeste voorkomende texturen is het licht gewolkte effect. Ook een subtiel verticaal reliëf patroon is een echt favoriet.

De structuur van het uni behang zit niet alleen in de textuur van het materiaal, maar ook in de kleur. Van een afstand lijkt het behang één kleur, maar eigenlijk is het een mix van verschillende kleuren en structuren. Deze mix van kleuren geeft een heel levendig effect.

Bij Decorette Elburg vindt u de mooiste kleuren en structuren in uni behang. Kom dus eens een kijkje nemen in onze winkel voor inspiratie! Wij hebben een breed aanbod.

Inspiratie nodig?

Om u te kunnen inspireren zijn wij altijd opzoek naar de nieuwste trends, de mooiste producten en meest bijzondere verhalen. Als experts op het gebied van interieur en woonbeleving willen wij onze kennis en passie dan ook graag met u delen. Samen maken we van uw huis een thuis!