Je bent nu hier: Home > Collectie > Binnenzonwering > (Duo) Rolgordijn

(Duo) Rolgordijn

ROLGORDIJNEN

Stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draaikiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. Rolgordijnen zijn altijd mooi en functioneel. En voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar.

Verduisterend of lichtdoorlatend

De tijdloze collectie rolgordijnen van Decorette biedt verduisterende stoffen en lichtdoorlatende stoffen in meer dan 200 kleuren. Kies bijvoorbeeld een verduisterende stof in de slaapkamer en juist een lichtdoorlatende stof in de woonkamer en keuken.

 

Prints

In de collectie rolgordijnen vindt u veel verrassende prints en dessins die passen bij de trends van dit moment. Zo kunt u kiezen voor een vrolijk rolgordijn met flamingo’s voor de kinderkamer  of voor een lichtdoorlatende stof met een opvallende botanische print.

DUO ROLGORDIJNEN

Eindeloos variëren

Met duo rolgordijnen van Decorette creëert u een strakke uitstraling terwijl het licht op een speelse manier binnenvalt. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen of vormen. Door de stoflagen te verschuiven bepaalt u zelf de gewenste lichtinval, van uitzicht tot volledige privacy.

 

Duo rolgordijnen combineren sfeer en functionaliteit

– Uitgebreid aanbod van 90 prachtige stoffen.

– Diverse baanhoogtes met een eigen uitstraling.

– Duo rolgordijnen staan erg mooi voor grote ramen.

– Ook verkrijgbaar met verduisterende stoffen: ideaal voor de slaapkamer.

 

Het verduisterende duo rolgordijn is ideaal voor je slaapkamer. De twee verduisterende

stoflagen zitten strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering.

 

Wilt u weten hoe duo rolgordijnen in uw interieur staan?

Vraag al uw vragen aan onze interieurspecialisten bij ons in de winkel.