Je bent nu hier: Home > Collectie > Binnenzonwering > Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

HORIZONTALE JALOEZIEËN

 

Of u nu in een romantische oude boerderij of in een moderne loft woont, horizontale jaloezieën van Decorette passen bij iedere woonstijl.

 

Subtiel of stoer

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16 mm tot 70 mm. Als u een elegante uitstraling in uw interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Een brede lamel geeft juist een stoer effect!

 

Uniek karakter

In onze collectie vind u houten jaloezieën in meerder kleuren. Hout geeft het interieur een exclusieve uitstraling. De houtsoorten hebben elk een uniek karakter en geven sfeer aan uw interieur.

U kunt kiezen uit horizontale jaloezieën in aluminium of hout. Aluminium jaloezieën zijn ideaal voor badkamers.

TIP!  Voor een natuurlijk effect kunt u ook kiezen voor bamboe jaloezieën

 

VLINDERJALOEZIEËN

 

De vlinderjaloezieën van Decorette staan bekend om hun stijlvolle uitstraling. De dubbelgevouwen banen stof kunnen uitvouwen zoals een vlinder haar vleugels uitvouwt.

Zo heeft u altijd de keus uit vrij uitzicht of meer privacy. De lamellen hebben een breedte van 55 mm.

De collectie vlinderjaloezieën van Decorette is verkrijgbaar in 28 kleuren. Kies uit verschillende tinten wit, beige, grijs, bruin en zwart en vind de perfecte kleur voor uw interieur.

Alles in één

Als de op maat gemaakte lamellen van de vlinderjaloezie zich uitvouwen, raken de uiteinden van de lamellen elkaar. Zo oogt de vlinderjaloezie als een plisségordijn. In open stand lijkt de vlinderjaloezie op een horizontale jaloezie.