Je bent nu hier: Home > Collectie > Gordijnen > Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen bij Decorette

Een stijlvolle en elegante uitstraling, dat is wat u creëert met transparante gordijnen. Bovendien zijn ze functioneel. Ze filteren namelijk het felle daglicht en dempen het geluid. Op zoek naar een beetje privacy? Ook hiervoor zijn transparante gordijnen een oplossing.

Er zijn namelijk verschillende niveaus van transparantie. Zo heeft u gordijnen waar u overdag niet doorheen kunt kijken en waar u ‘s avonds enkel schaduwen ziet. Er zijn ook gordijnen waar je zowel ‘s middags als ‘s avonds doorheen kunt kijken. Bedenk dus zelf hoeveel privacy u wilt. Bent u erg gesteld op uw privacy? Dan is het wellicht een idee om voor inbetweens ofwel minder transparante stof te kiezen.

Vitrage en transparante gordijnen combineren
Met vitrages brengt u sfeer in uw interieur. Ze worden veel gebruikt voor in de woonkamer of slaapkamer. Door de transparante stof en de dunne kwaliteit wordt het binnenkomende licht sfeervol verzacht. Dit geeft een rustgevende en elegante uitstraling. Vitrage kan ook goed gecombineerd worden met gordijnen. Dit werd vroeger al gedaan, maar dat betekent niet dat het ouderwets is. Het zorgt juist voor de gewenste ambiance en een warme uitstraling.

Vindt u het lastig om de juiste vitrage en gordijnen te kiezen? Bij Decorette Elburg staat er een team van interieurspecialisten klaar om u te helpen bij deze keuze.