Je bent nu hier: Home > Collectie > Gordijnen > Velours gordijnen

Velours gordijnen

Velours, een luxe en rijke stof van hoge kwaliteit. Wilt u een warme uitstraling in uw woonruimte? Dan zijn velours gordijnen een goede keuze. In de volksmond wordt velours ook wel fluweel genoemd. Deze stof voelt zacht aan en heeft een matte glans.
gordijnen-velours-topppoint-licht-grijs.jpg

Vooral in grote ruimtes kan velours grote voordelen hebben. Ze geven een warme en rijke uitstraling. Hierdoor krijgt de ruimte meer gezelligheid en een intiemere sfeer. Velours gordijnen stralen rust uit en dat maakt ze zeer geschikt voor de slaapkamer. Ook in de woonkamer zijn velours gordijnen erg mooi.

Onderhoud van velours gordijnen
Velours is een luxe stof die u graag mooi wilt houden. Zijn uw velours gordijnen vies of smoezelig en moeten ze gewassen worden? Wees hier dan voorzichtig mee. Het wassen van velours gordijnen is iets wat u beter kunt uitbesteden aan een professionele partij. Zo weet u zeker dat u uw gordijnen niet verpest. Als uw velours gordijnen enkel gekreukeld zijn, kunt u hier wel zelf wat aan doen. Nevelen met een plantenspuit en gesloten houden tot ze droog zijn. De kreukels zijn binnen no-time verdwenen!

Wilt u uw velours gordijnen in een optimale staat behouden? Gebruik dan een trekstang. Velours kan namelijk pletten op de plek waar u een gordijn vastpakt om deze te openen of sluiten. Met een trekstang voorkomt u deze lelijke plekken. Wilt u meer weten over het assortiment van Decorette? Kom langs bij ons, de gordijnspecialist in uw regio.