Je bent nu hier: Home > Collectie > Trapbekleding

Trapbekleding

Veel mensen weten dat een trap bekleed kan worden met tapijt. Wat u misschien nog niet wist is dat een trap ook met laminaat of PVC bekleed kan worden. Daarmee sluit de trap perfect aan op uw laminaat- of pvc-vloer.

 

Een traprenovatie heeft overtuigende voordelen ten opzichte van een nieuwe trap in een bestaande woning. Een nieuwe trap is van hout en kan in een sterke lak afgewerkt, maar dan heeft u wel breek en sloopwerkzaamheden voordat de nieuwe trap erin staat. Met de mogelijke beschadigingen aan de wanden nog maar niet te spreken. Bij het renoveren van een trap met de gekozen uitvoering kunt u in de meeste gevallen na 1 dag montage al van uw nieuwe trap genieten.

Groot assortiment:

Wij stellen amper grenzen aan uw wensen. Kies uit ons omvangrijke assortiment het trapdecor dat optimaal past bij uw woning en stijl. Wij zorgen voor de perfecte plaatsing eventueel inclusief leuningen en bijpassende verlichting.

 

Stijlvol belicht:

Licht is een wezenlijk design element dat zich fantastisch in elke dichte trap laat integreren. Het creëert het gevoel van ruimte en sfeer maar biedt natuurlijk ook een stuk veiligheid.

Om te blijven voldoen aan afzonderlijke woonstijlen en nieuwe trends, breiden wij ons aanbod constant uit. Bekijk deze collectie in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden voor uw trap of neem contact op met ons.