Je bent nu hier: Home > Collectie > Vloeren > Laminaat

Laminaat

Wilt u graag de uitstraling van een echte houten vloer, maar dan een tikkeltje goedkoper? Dan is laminaat echt iets voor u.
harde-vloeren-laminaat-decorette-hout.jpg

Tegenwoordig zijn laminaat vloeren nauwelijks meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Ook is laminaat oersterk, slijt- en krasvast en geluid reducerend. Houdt u niet van onderhoud en schoonmaken? Dan zit u met laminaat helemaal goed. Verder zijn de mogelijkheden heel divers. Met V-groef, houtnerf, voelbare structuur of doorlopend decor. Stoer, robuust, modern, strak, nonchalant of landelijk? Er is altijd iets wat bij uw interieur past.

Heeft u twee linkerhanden of gewoonweg geen tijd om uw vloer te leggen? Decorette helpt u graag bij het leggen van een laminaat vloer. Kom gerust eens langs bij ons aan de westerlengte 1 in Elburg. Wij zijn namelijk de vloerspecialist in de regio!

Laminaat vloer zelf leggen
Heeft u twee rechterhanden? Dan is het heel goed mogelijk om uw laminaat vloer zelf te leggen. Allereerst meet u de vloer nauwkeurig op. Het is namelijk wel zo handig dat u weet hoeveel laminaat u nodig heeft. Hierna moeten oneffenheden in de vloer worden weggewerkt met behulp van egaliseer cement. Nu kan de ondervloer worden gelegd! Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan met het laminaat. Zorg er wel voor dat de planken minstens 48 uur in de daarvoor bestemde ruimte liggen. Zo krijgen ze de juiste temperatuur. Als alle lamellen geplaatst zijn, kunt u uw vloer nog afwerken met een bijpassende plak of stijlplint.

Nu is uw vloer klaar voor gebruik! Voor de echte klussers onder ons zal het geen probleem zijn om laminaat te leggen. Het kan best even passen en meten zijn, maar dan heeft u ook wat! En hoe leuk is het dat u kunt zeggen dat u uw eigen vloer heeft gelegd?

harde-vloeren-laminaat-decorette-hout-2.jpg