Je bent nu hier: Home > Collectie > Vloeren > Schoonloop matten

Schoonloop matten

Uw woning begint bij de entree. Daar komt u binnen en daar heet u uw gasten welkom. Voor uw gasten is het de eerste plek die ze zien in uw huis. De hal is daarom een belangrijke plaats. Een plaats die aan moet sluiten bij de sfeer van de rest van uw huis.

De deurmat is een essentieel onderdeel van de hal. Een mooie en gebruiksvriendelijke mat creëert namelijk een goede sfeer en heet uw gasten welkom. En wie wil er nou vieze voetstappen in zijn huis? Ook dat voorkomt u met een deurmat!

De juiste mat kiezen voor uw interieur
Om de juiste mat voor uw woning te kiezen, zult u rekening moeten houden met meerdere aspecten. Er zijn verschillende materialen en kleuren waar u uit kunt kiezen. En welk doel heeft uw mat? Wilt u een schoonloopmat, droogloopmat of kokosmat? Een schoonloopmat is ideaal om vuil van buiten te vangen. Loopt u over deze mat, dan wordt het ergste vuil van de schoenen verwijderd. Vaak zijn deze matten wasbaar, zodat ze er schoon en uitnodigend uit blijven zien. Een droogloopmat wordt gebruikt om schoenen te drogen. Heeft u net een nieuwe vloer gelegd? Dan wilt u niet dat daar vocht bij komt. Kwalitatief goede droogloopmatten verwijderen vocht en vuil al door maar drie stappen op de mat te zetten! Op deze manier is uw nieuwe vloer perfect beschermd. Kokosmatten zorgen er ook voor dat grof vuil effectief buiten wordt gehouden. Het is een natuurlijke entree voor uw woning. Een kokosmat is namelijk gemaakt van vezels van de buitenzijde van de kokosnoot. Deze vezels zijn geluiddempend en schimmel- en rotbestendig.

Bij Decorette Elburg kunt u zich laten informeren over de verschillende matten. Afhankelijk van uw doel en de door u gewenste sfeer gaat u altijd met de juiste mat naar huis! Meer informatie? Kom langs.