Je bent nu hier: Home > Collectie > Vloeren > Vloerkleden

Vloerkleden

De finishing touch in je interieur! Tegenwoordig zien we steeds meer contrasten. Zo ook op het gebied van vloeren. Een vlakke harde vloer met een zachte sfeermaker. Dat contrast zorgt juist voor harmonie in je woning. Decorette heeft de mooiste collectie vloerkleden van de regio.
zachte-vloeren-karpet-vloerkleed-desso-beige.jpg

Voordelen van vloerkleden in het interieur

  • Decoratief, dit is vaak het eerste waar je aan denkt bij een vloerkleed. Een vloerkleed is een prachtige decoratie in je woning. Het geeft net dat beetje extra aan een ruimte. Op zoek naar warmte en sfeer in je huis? Dan is een vloerkleed een goede oplossing. Ook kan een vloerkleed zorgen voor meer kleur in huis.
  • Verder is een vloerkleed erg comfortabel. Het is zacht onder je voeten en veel fijner dan een harde vloer. Ben je op zoek naar dit comfort? Kies dan voor een hoogpolig vloerkleed. Kinderen zitten graag op de vloer. Om te spelen of om naar de televisie te kijken. Een dik en wollig vloerkleed zit dan toch veel lekkerder dan een harde vloer.
  • Bovendien geeft een vloerkleed een geluiddempend effect. Vooral in een grote woonruimte kan het soms best galmen. Rennende kindervoetjes of een huisdier kunnen in dit geval erg storend zijn. Een vloerkleed vermindert dit geluid en daardoor creëer je rust in huis.
  • Een vloerkleed creëert sfeer. Een intieme, warme en gezellige ambiance. Dat wil toch iedereen?
  • Ook is een vloerkleed heel veelzijdig. Een klassieke print, grafische vormen, een dierenvel of gewoon een egale kleur. Een langwerpig matje of juist een hoogpolig vloerkleed. De keuze in vloerkleden is enorm. Voor elk interieur is er wel een sfeermaker in de vorm van een vloerkleed te vinden. Houd je van eigenwijs, stoer of toch meer van modern? Met een vloerkleed is alles mogelijk. Er kan worden gevarieerd in materialen, formaten, vormen, dessins en verschillende soorten afwerking.

Decorette Elburg staat altijd voor je klaar om je te adviseren!

zachte-vloeren-tapijt-desso-interieur.jpg

desso-bonaparte-vintage-karpetten-2.jpg

Desso-zachte-vloer-04.jpg