Je bent nu hier: Home > Diensten > Persoonlijk interieuradvies – waarom voor u onmisbaar?

Persoonlijk interieuradvies – waarom voor u onmisbaar?

Geld besparend:

Met onze product- en praktijkkennis helpen wij u een juiste keuze te maken. Gezamenlijk stellen we uw ideale sfeer samen. Door middel van stalen, kleurkaarten en indien nodig ook met 2D en 3D tekeningen. Een goede basis voor tientallen jaren plezier van uw woning en sluit miskopen uit.

 

Tijd en moeite besparen:

Decorette Elburg heeft een veelzijdige aanbod op het gebied van woonmode. We hebben de meest actuele collecties raam- en vloerbekleding, verf, behang, en meubelen in ons assortiment. De combinatiemogelijkheden zijn verrassend, eindeloos en dat alles onder één dak.

 

Wij staan altijd voor u klaar:

Wist u dat onze stylisten net zo gemakkelijk naar uw huis komen voor een persoonlijk advies? Overdag of ’s avonds net wat u het beste uitkomt. Voor het hele proces heeft u een woonstylist die u van begin tot eind helpt. Ook voor het bijpassende accessoires helpen we u. Wat dacht u van samen shoppen met uw persoonlijke styliste? Zo ontstaat er binnen no time een interieur waar u helemaal verliefd op bent.

 

Vakkundig en betrouwbaar:

Onze experts richten uw woning vakkundig in. Netjes en betrouwbaar. Wil u ook een verrassingseffect zoals in bekende tv programma´s? Wij regelen het voor u. Zelfs als u werkt of op vakantie bent kunnen wij deze metamorfose verzorgen.

 

Nu het adviesgesprek gratis ( t.w.v. 75,- )

Meld u aan via onderstaand formulier of maak een afspraak via info@decorette-elburg.nl

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw emailadres(verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wij ontvangen graag uw contact en adresgegevens zodat wij een datum kunnen afspreken wanneer het u uitkomt.

Bewaren