Acties

Gratis Hub Kit bij drie PowerView® aangestuurde producten

De PowerView® Hub vormt het centrale brein van het PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Hij slaat aangepaste instellingen op en activeert programmeringen. Hierdoor is het mogelijk om raambekleding met smart devices zoals een smartphone of tablet te bedienen via de PowerView® App.

Van 15 oktober t/m 15 november ontvang je bij drie PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. 229,- cadeau.
PowerView® aangestuurde producten: Luxaflex® Plissé Shades, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Shades, Roman Shades, Horizontale Jaloezieën (16 en 25 mm), Verticale Jaloezieën en Luxaflex® Rolgordijnen.

  • De actieperiode is van 15 oktober t/m 15 november 2018.
  • Alle gecommuniceerde bedragen in deze campagne zijn incl. btw en gebaseerd op de advies verkooprijzen van producten en opties zoals afgegeven door Luxaflex Nederland.
  • Je ontvangt de Hub Kit (Hub incl. aansluitkabels) gratis van je dealer.
  • Maximaal 1 Hub Kit per order.

 

Super trots op ons nieuwe magazine! Klik op de afbeelding om deze versie online te kijken, of bestel hier een geprinte versie.


Wij helpen je graag verder!

Wij staan altijd voor je klaar om je te begeleiden met interieuradvies op maat. Of het gaat om de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of ideale raamdecoratie. De totaaloplossing voor je interieur vind je bij Decorette en we schenken ook nog eens de lekkerste koffie.

 

Bewaren