Je bent nu hier: Home > Nieuws > Informatie avond over vloeren!

Informatie avond over vloeren!

Als het gaat om de keuze van een vloer gaat het niet alleen om de kleur, maar ook om welk soort u kiest. De keuze wordt steeds groter, maar wat is de beste keus?

Op vrijdag 29 november organiseert vloerencentrum Elburg (Decorette) een informatieavond (19.00 – 20.00 uur). Op deze avond komt u alles te weten over alle soorten vloeren,  want een goede vloer is belangrijk voor hoe u zich thuis voelt.

Echt houten vloeren zijn geschikt voor zo ongeveer ieder vertrek in huis. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en in allerlei stijlen en mogelijkheden. Hout loopt comfortabel en voelt warm aan, zeker in combinatie met vloerverwarming en -koeling, want ook dat is met houten vloeren geen enkel probleem. Bij regelmatig onderhoud kan een houten vloer zelfs generaties lang mee. Met een parketvloer doet u dan ook een investering voor de lange termijn, waar u iedere dag van zult genieten!

Laminaat is zeer bekend en dat kan eigenlijk ook niet anders. Zo veel soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een antieke vloerlook, een traditionele laminaatlook of zelfs een natuursteenlook. Eigenlijk is alles mogelijk met deze vloeren. Ook de uitstraling van laminaatvloeren is tegenwoordig zo goed, dat het verschil tussen laminaat en massieve houtenvloeren bijna niet te zien is.

Daarnaast bestaat nu ook een nieuwe type vloer:  De PVC vloer!
Een Pvc vloer is een soort vinyl, maar beter, sterker en zwaarder dan gewoon vinyl. Pvc vloeren komen in de projectwereld al jaren voor in gebouwen waar veel mensen komen. Nu is het er ook in hout- en tegel uitvoering. Je kunt zelfs kiezen tussen verlijmen of met klikverbinding (zelf te leggen!). Daarmee zijn ze een geduchte tegenstander van laminaat.

 

Inloop begint om 18.30u.

Informatie avond van 19.00u tot 20:00u.

Adres: Decorette, Westerlengte 1, 8081PZ Elburg (Bij Weber Woonwereld)

0525 68 31 33 / info@decorette-elburg.nl / www.decorette-elburg.nl