Je bent nu hier: Home > Over ons

Over ons

Een winkel waar de creativiteit centraal staat, waar de klant zelf kan combineren. Een betaalbaar alternatief voor de woonstylist. Uiteraard geven wij kleur- en interieuradvies op maat. Desgewenst komen wij hiervoor ook bij je aan huis. Modieuze totaalaanbieder voor vloer, wand en raam en terras.

Het woonatelier

Een bijzonder smaakvol ingerichte winkel met wisselende inspirerende sfeerhoeken. Door de ruime opzet van de winkel heb je duidelijk overzicht van onze collectie. Daarnaast hebben wij verschillende soorten en kleuren vloeren daadwerkelijk op de vloer liggen waardoor je snel kunt zien of een structuur of kleur bij jouw en je woning past.

Prikkelende service

De service gaat heel ver bij Decorette Elburg. Van persoonlijk advies in de winkel tot het turn-key opleveren van je woning. Bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Wij verkopen dus ook op gemak. Wij komen gratis opmeten en verzorgen de montage/stoffering. Ook voor je winkel inrichting kun je bij ons terecht.

De Decorette collectie

De Decorette collectie bestaat uit stoffen, tapijt, zonwering (binnen en buiten), insectenwering behang en verf. Deze collecties zijn speciaal voor Decorette geselecteerd of ontworpen, gebaseerd op de nieuwste trends en kleuren.

Blijf op de hoogte van onze laatste acties: meld u aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt hooguit 1 keer per maand een nieuwsbrief.