Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze merken > Arte

Arte

Piet Boon, Arthur Slenk en Piet Hein Eek zijn zomaar wat grote namen waar Arte® mee samenwerkt. Voor sfeervolle muurbekleding zit u bij hen dan ook meer dan goed. Arte® is bevlogen en heeft een passie voor wonen.

Een huis moet een thuis zijn. U moet zich geborgen voelen, uw emoties kunnen laten vieren en uw creativiteit de vrije loop kunnen laten. Dat kan alleen als u zich begeeft in een vertrouwelijke omgeving. Een omgeving afgestemd op uw smaak. Van klassiek en traditioneel tot modern en robuust. Met de muurbekleding van Arte® kunt u alle kanten op. Thuis zijn wordt een feestje en u gaat liever de deur niet meer uit.

Warmte en comfort voor je muur
Met Arte® kiest u voor muurbekleding die verder gaat dan alleen bekleding. Een verfijnde uitstraling die precies uw stijl op de juiste manier weet te vertalen. Arte® is innovatief en maakt gebruik van alledaagse materialen. Bekleding die tot leven lijkt te komen. Of u nu houdt van de vintage look, de barokstijl of van een hele moderne look. Zij weten de juiste snaar te raken.

Niet voor niks hangt onder andere Piet Boon zijn naam aan dit merk. Een toonaangevende ontwerper op het gebied van wonen. Luxe muurbekleding met speelse tintjes. Bij Decorette Elburg vind u deze prachtige muurbekleding en helpen we u bij het uitzoeken van het ontwerp dat bij u past. Ga ook voor elegantie en stijl. Kom langs onze winkel. Wij zijn namelijk dé Arte aanbieder van de regio.