Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze merken > BN Wallcoverings

BN Wallcoverings

BN Wallcoverings is een gerenommeerd bedrijf in de woningbranche. Het behang van BN Wallcoverings heeft zijn sporen verdiend door hun innovativiteit en creativiteit. Op zoek naar behang van hoogwaardige kwaliteit? Dan zit je bij BN Wallcoverings goed.

BNwallcoverings-elements-behang-algemeen.jpg

De kracht van dit bedrijf is dat ze luisteren naar de klant en inspelen op de behoeftes en de trends. We cover the world, dat is hun slogan en dat maken ze meer dan waar. Verfrissende collecties, spraakmakende prints en opvallende kleuren, maar ook basic prints en neutrale kleuren. Bij BN Wallcoverings zit u altijd goed. Behang waar uw muur van gaat stralen en uw huis een boost van krijgt. Binnen no-time is uw saaie muur omgetoverd tot eyecatcher.

BN Denim
Denim wordt al voor zoveel doeleinden gebruikt. Het is een all-time favorite in de modewereld, het wordt gebruikt voor meubelen en daarbij is denim extreem comfortabel. Waarom zouden we het dan niet gebruiken als behang? Dat is precies wat BN Wallcoverings dacht. Zij brachten een ode aan de tijdloze stof en kwam met een denim behangcollectie op de proppen. Een prachtige collectie waar verschillende stijlen elkaar afwisselen. Pure vormen en zachte tinten gecombineerd met het denim blauw. Hoe gaaf dat u de mogelijkheid heeft om uw muren te bekleden met een ruwe jeans, een elegant ruitpatroontje, een liefelijk bloemenprintje of u gaat voor de stoere streetstyle look. Het grote aanbod vind u bij Decorette. Heeft u een mooi behang gezien op internet? Kom ook eens langs onze winkel om deze te bewonderen. Wij hebben namelijk de meest uitgebreide BN Wallcoverings collectie uit de regio.

BNwallcoverings-denim-behang-01.jpg

BNwallcoverings-denim-behang-02.jpg

BNwallcoverings-elements-behang-algemeen-2.jpg

BNwallcoverings-behang-03.jpg

BNwallcoverings-behang-06.jpg

Bewaren

Bewaren