Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze merken > Decorette huismerk

Decorette huismerk

Maak van uw huis een thuis! Er is niks belangrijkers dan wanneer u thuis komt, de sleutel in het slot omdraait en de deur opendoet dat u zich dan meteen op uw gemak voelt. Dat behaaglijke gevoel, de vertrouwde geur en uw eigen spullen.
raamdecoratie-binnenzonwering-decorette-bece-wit.jpg

Decorette weet hoe belangrijk de inrichting van uw huis is, en creëerde daarom een kwalitatief huismerk. Van een karakteristieke vloer, gezellig kleed en prachtige gordijnen wordt toch iedereen blij? Uw eigen huis is als het ware een schildersdoek. De plek waar uw creativiteit, uw stijl en smaak samensmelten en van een huis een thuis maken. Kussens, accessoires, wandbekleding, het zijn allemaal elementen waarmee u uw huis karakter geeft. Gaat u voor behang of voor krijtverf? Voor robuust of strak? Voor klassiek of modern? Met het Decorette huismerk haalt u uw hart op aan alle mogelijkheden om uw eigen thuis te creëren. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van passend advies. Bij ons wordt het inrichten van uw huis een feestje.

Woonadvies aan huis
Weet u precies wat u wilt, maar kunt u het moeilijk verwoorden in de winkel? Of wilt u heel graag wat nieuws en anders, maar heeft u geen idee hoe en waar u moet beginnen? Geen probleem, wij helpen u graag met het zoeken naar het juiste idee. Wij komen bij u thuis langs om uw stijl en smaak alvast een beetje te proeven. In een goed gesprek, onder het genot van een kop koffie, komen uw wensen en stijl nog beter naar voren. Samen maken we een plan voor het interieur dat bij u past. Daarnaast verzorgen wij ook de volgende werkzaamheden: inmeten, monteren, confectie, behangen en vloeren leggen.

We willen graag dat u er nog jaren van kunt genieten en helpen u dan ook met veel plezier. Bij Decorette hebben we een oplossing voor elk budget. Kunt u uw nieuwsgierigheid niet bedwingen? Kom dan vast inspiratie opdoen in onze winkel aan de Westerlengte.

Decorette: een merk waar we trots op zijn, Decorette is woonexpert in de regio

binnenzonwering-dupli-plisse-bece-02.jpg

binnenzonwering-jaloezie-bece-03.jpg

binnenzonwering-dupli-plisse-bece-04.jpg