Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze merken > Desso

Desso

Creativiteit, functionaliteit en Cradle to Cradle. Dat is waar Desso voor staat. Dat betekent dat hun tapijten boven alle verwachtingen uitstijgen. Creatieve designs en comfortabel aan uw voeten.
zachte-vloeren-tapijt-desso-interieur.jpg

Tapijt waar u gelukkig van wordt. Desso gaat mee met de trends, speelt in op de behoefte van de klant en produceert tapijten die praktisch en functioneel zijn. Gezondheid en welzijn van de mens zijn belangrijk en met dat uitgangspunt worden de meest uiteenlopende tapijten gemaakt. Sfeervolle tapijten van hoogwaardige kwaliteit, dat kun je verwachten. Ze laten zich inspireren door de natuur en de laatste trends. Dit ziet u terug in de structuur, het materiaal en de kleuren van de tapijten. Desso is een toonaangevend bedrijf binnen de binnenhuisarchitectuur. Met een rijke historie die in 1930 is begonnen, hebben zij hun naam weten te vestigen. Hun schat aan ervaring ziet u terug in het tapijt en merkt u zodra je met je blote voeten over jouw heerlijke vloer loopt.

Milieuvriendelijke tapijten en vloerkleden
Desso is begaan met het milieu en Cradle to Cradle is niet voor niks een methodiek die zij hanteren. Wat dat precies inhoudt? Zij brengen duurzaamheid naar een heel ander level. Alle producten die zij produceren, worden gemaakt van producten die biologisch of technisch afbreekbaar zijn. Dat betekent dat altijd alles hergebruikt kan worden voor nieuwe producten. Gaat u voor tapijten en vloerkleden van Desso? Dan draagt u ook je steentje bij aan het milieu.

Modern, stijlvol, elegant, stoer, klassiek of juist heel neutraal, met Desso kunt u alle kanten op. Stap ‘s ochtends met uw voeten op het zachte vloerkleed en voorkom koude voeten. Of tijdens een koude winterdag nestel u zich lekker op het vloerkleed voor de kachel en leest u een goed boek. Een tapijt of vloerkleed dat bij uw stijl past en geheel op maat wordt gemaakt, wat wilt u nog meer? Bij Decorette Elburg staan we altijd klaar om u te begeleiden tijdens uw zoektocht. Kom langs in onze winkel aan de Westerlengte (bij Weber Woonwereld). Wij zijn namelijk dé Desso specialist in de regio.

Desso-zachte-vloer-04.jpg

Desso-zachte-vloer-01.jpg

Desso-zachte-vloer-06.jpg

Desso-zachte-vloer-05.jpg

Bewaren