Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze merken > Hooked on Walls

Hooked on Walls

Vrolijk, kleurrijk, modern, stijlvol, neutraal of heel serieus. Allemaal stijlen om uw huis mee in te richten. Als het aan HOOKED ON WALLS ligt, gooit u deze gedachten overboord. Neem het leven niet altijd serieus, maar met een knipoog.
behang-hooked-on-walls-mixed-moods.jpg

Verrassend op een positieve manier. De stijl van HOOKED ON WALLS is alles behalve saai en gewoon. Zij gaan een stapje verder en maken van uw huis een plek waar u tegelijkertijd chaotisch, perfectionistisch, boos en blij kunt zijn. Maak van uw huis een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Normale producten, maar dan net met een iets andere twist. Dit merk komt met behang dat u nog nooit eerder hebt gezien. Behang die u anders naar dit ‘gewone’ product laat kijken. Kwalitatieve producten met een maffe twist. HOOKED ON WALLS maakt elk huis levendiger, vrolijker en unieker! Geen doorsnee producten, maar behang dat spreekt.

Behang met humor
HOOKED ON WALLS blaast behang nieuw leven in. Behang met een persoonlijkheid. Elk behang even excentriek. Behang met een flinke dosis humor en toch ook heel sexy behang. Geïnspireerd op alle gekke uitingen op straat. Een ding is zeker: gaat u voor de producten van HOOKED ON WALLS dan gaat u voor uitgesproken. Behang dat door niemand onopgemerkt blijft. Met eigenwijze namen als Mixed Moods, Favourite Twist, Delicate Chic, Splendid Living en Frozen Fusion verovert dit merk de markt. Kom uit uw comfort zone en ga voor stijl en humor in één. Nieuwsgierig wat er bij u past? Kom langs onze winkel in uw buurt en aanschouw dit karakteristieke behang met eigen ogen. Decorette heeft namelijk het meest uitgebreide assortiment HOOKED ON WALLS behang van de regio

hooked-on-walls-behang-01.jpg

hooked-on-walls-behang-03.jpg

hooked-on-walls-behang-02.jpg