Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze merken > Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex® maakt al meer dan 60 jaar raambekleding en biedt u een uitgebreide keuze exclusieve, op maat gemaakte oplossingen. Ontdek Luxaflex zonwering bij Decorette.

LUXAFLEX.jpg

Luxaflex® biedt de meest uitgebreide selectie zonwering systemen van topkwaliteit. Daarnaast biedt Luxaflex® diverse bedieningssystemen waarbij gebruiksgemak, design en veiligheid een grote rol spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Binnen Luxaflex® speelt maatschappelijke verantwoordelijkheid een belangrijke rol. Daarom heeft Luxaflex® zich tot doel gesteld om steeds meer duurzame producten te creëren. Dat is dan ook het overkoepelende thema van Keen on Green – het initiatief dat zowel de energie efficiëntie van de producten promoot, als het streven om milieuvriendelijke producten op een duurzame manier te creëren.

De stijlvolle raamdecoratie van Luxaflex® is uniek en wordt speciaal voor je op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen. Kom eens langs in onze winkel om het uitgebreide assortiment te bekijken. Decorette is namelijk dé Luxaflex® expert in de regio.

Luxaflex-duo-shades-zonwering-04.jpg

Luxaflex-duo-shades-zonwering-05.jpg

Luxaflex-duo-shades-zonwering-02.jpg

Luxaflex-duo-shades-zonwering-03.jpg