Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze merken > Novilon

Novilon

Met de vinyl vloer van Novilon gaat u voor kwaliteit. Geen doorsnee vinyl vloer, maar een onderscheidende vloer waar u jarenlang plezier van heeft.
harde-vloeren-novilon-fushion.jpg

De Novilon collectie is ijzersterk. Dit komt mede doordat de gehele collectie is voorzien van een Diamond Seal laag. Een laag die de vloer beschermt tegen krassen en slijtage. Een vloer met karakter door de duidelijke structuur. Voor beleving en uitstraling in uw woning is Novilon de perfecte partner. Zij weten waar een goede vloer aan moet voldoen. Door het reliëf is het nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Met de vloeren van Novilon haalt u luxe en allure in huis. Een vloer waar u op kunt leven, zonder bang te hoeven zijn om de vloer te beschadigen. De prachtige zijdeglans laat de vloer stralen en zorgt dat de structuur goed tot zijn recht komt. Een vloer die elk huis een beetje extra geeft.

Sterke vloer voor de woonkamer
De Novilon vloer heeft meer dan alleen een mooie look. Oké, we moeten toegeven dat de matte en toch ook natuurlijke uitstraling ons hart sneller doet kloppen. Maar waar Novilon met kop en schouders bovenuit steekt, is de kracht van de vloer. De kracht om het dagelijkse leven te trotseren. Om niet te bezwijken onder naaldhakken en speelgoed. Een stille vloer die het geluid dempt. Heeft uw zoon of dochter vriendjes of vriendinnetjes op bezoek? Door de vloer van Novilon hoort u ze haast niet rennen, spelen en ravotten. Een vloer met veel voordelen:

  • Duurzaam
  • Diverse dessins
  • Comfortabel

Om nog maar te zwijgen over de handige Aquagrip. Dit zorgt ervoor dat u niet uitglijdt als de Novilon vloer nat is. Een vloer naar ieders hart. Kom langs om de verschillende vloeren van Novilon te aanschouwen.

novilon-harde-vloer-01.jpg

novilon-harde-vloer-02.jpg

novilon-harde-vloer-03.jpg

Bewaren