Je bent nu hier: Home > Over ons > Onze mensen

Onze mensen

Rob Taconis:

Eigenaar van de winkel en degene die bij u komt opmeten. Daarnaast beheert hij het gehele proces van bestellen tot en met de uitvoering, waarbij hij contact onderhoudt met de klant en de uitvoerende mensen.

Ook is hij de eigenaar van WarmteSfeer. Uw kachel en haardenspecialist in de regio. Hij meet bij u in en controleert bouwkundige mogelijkheden voor het aanleggen van de kanalen en/of leidingen. Met zijn achtergrond als aannemer heeft hij in elke situatie  de juiste oplossing.

Renate Koele Doorn

Bron van inspiratie, combinatievermogen en uitgebreide kennis van de collecties. Dit maakt haar dé ideale gesprekspartner voor degene die een groter project wil gaan uitvoeren. Als u weinig tijd heeft om artikelen uit te zoeken komt ze graag bij u thuis. Na dit adviesgesprek zal ze uw uw wensen vertalen naar fraaie producten en materialen. Het advies word op een moment wanneer het ú uitkomt besproken.

Vera Roepers

Altijd op de hoogte van de laatste trends. Ze helpt u dan ook graag om uw eigen stijl te combineren met de laatste trend(s). Als u het lastig vind zal ze in alle rust samen met u per vraag de oplossingen bekijken. Met haar kennis van onze collectie kan zij u aangeven welke oplossingen het beste zijn. Ze zal het hele proces in de gaten houden zodat u zeker weet dat u kunt genieten van uw nieuwe interieur.

Anita Timmerman

Op de hoogte van onze boekhouding en uw contactpersoon als het gaat om  vragen over facturen en betalingen. Zij zorgt ervoor dat dit zorgvuldig verwerkt word.

Zakaria Alsayed

Combineert veel gevoel voor techniek met streven naar perfectie. Dit met als resultaat dat hij uw aankoop vakkundig bij u thuis monteert