Je bent nu hier: Home > Collectie > Vloeren > Tapijt

Tapijt

Behoefte aan een behaaglijk, comfortabel, sfeervol en warm huis? Dan is tapijt een goede keuze voor jou! De wereld om ons heen verhard en daarom verlangen we naar zachtheid.
zachte-vloeren-tapijt-desso-beige.jpg

Tapijt is bezig aan een comeback, en dat is niet voor niets! Het heeft namelijk veel voordelen. Tapijt heeft een geluid- en warmte isolerend effect en verbetert de algehele akoestiek in je woning. De verwarming kan dus een graadje lager. Dat is toch op een makkelijke manier energie en geld besparen! Ook worden vrije stofdeeltjes in de lucht met wel 50% gereduceerd. Deze verbeterde luchtkwaliteit is erg goed voor je gezondheid en welzijn. Last van een allergie of van astma? Tapijt op de vloer kan hier een gunstig effect op hebben. Voor het stofferen van trappen heeft tapijt ook vaak de voorkeur. Het is stroever, waardoor de kans op uitglijden wordt verminderd. In een gezin met kinderen is het bijvoorbeeld fijn dat deze ongelukjes voorkomen kunnen worden. De keuze voor tapijt kan de veiligheid in huis aanzienlijk verbeteren.

Veelzijdigheid van tapijt voor je woonkamer
Tapijt is zeker niet saai of ouderwets. Een praktisch bouclé tapijt past bijvoorbeeld perfect in een modern interieur. Ook is tapijt erg veelzijdig. Er zijn talloze kwaliteiten, kleuren en toepassingen. Bij Decorette vind je tapijten van alle bekende merken, maar ook van het eigen huismerk. De interieurspecialisten in jouw buurt staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Er wordt gekeken naar je persoonlijke wensen en naar je woonruimte. Zij weten precies welk tapijt het beste past in elke woonruimte. Op zoek naar een tapijt voor op de trap of op de vloer? Bij Decorette jouw buurt, vloerexpert in de regio ben je aan het juiste adres.